TandlægeCenteret i Aarhus logo
Hvidere tænder med tandblegning

Tandblegning af misfarvede tænder

Hos Tandklinikken i Hasle Torv tilbyder vi tandblegning, hvis du har en misfarvet tand. Vi kan dog også fremstille en krone eller facade i porcelæn til at skjule en enkelt misfarvet tand.

Man kan også blege hele tandrækken, hvis du ønsker at gøre alle dine tænder mere hvide. Det gøres ved hjælp af en hjemmeblegning, hvor vi fremstiller akrylskinner, som du selv kommer blegemidlet i derhjemme. Det tager typisk 10-14 dage.

Vigtig information vedrørende tandblegning

Ved tandblegning skal man være opmærksom på, at kroner og plastfyldninger, ikke bliver bleget af blegemidlet, og skal måske skiftes efter endt blegning. Man kan også risikere isninger og følsomme tænder kort efter tandblegning, men dette aftager imidlertid kort efter.

Graden af bivirkninger i form af isninger i tænderne efter blegning er mindre ved en hjemmeblegning, fordi koncentrationen af blegemidlet er mindre. På klinikken kan vi dog lave en såkaldt "boost"-behandling, så hjemmeblegningen kan gøres på kortere tid. En blegning skal typisk gentages efter 1-2 år.

Blegning af tænder kan være en god behandling på den rigtige indikation, men snak med os om hvorvidt tandblegning er en god løsning i dit tilfælde.

Book en tid til blegning af dine tænder

Vi sidder klar på klinikken i Hasle, Aarhus til at tage imod din booking. Ring til os på telefon 86 15 62 63 og bestil en tid til tandblegning. Du er også velkommen til at benytte vores booking-system online.